HOE SCHRIJF IK IN?

 

*Inschrijven voor de wekelijkse cursus kan nu

Gezien de vroegboekvoordelen die soms aangeboden worden is het motto:hoe eerder hoe beter!

Om een geldige inschrijving te doen :

de inschrijvingsfiche werkt momenteel even  niet,dus:

a)stuurt u een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

met volgende gegevens:

(meisjes) NAAM

Adres

tel nr (vast en gsm)

e-mailadres waarop u meest te bereiken bent

motivatie

optioneel(om louter administratieve redenen):(pas)foto

wie zich inschrijft wordt verondersteld de inschijvingsvoorwaarden gelezen en voor akkoord genomen te hebben

(indien u niet over een computer beschikt kunt u uw gegevens ook telefonisch doorgeven)

b)stort u het cursusbedrag (het bedrag wordt bepaald door het tijdstip van storting en niet volgens de datum van inschrijving) op rek nr BE80 4412 0704 9177  (BIC KREDBEBB)met vermelding van:           

-uw (meisjes)naam

-de groep die u kiest* bv groep 1b

*Indien u nog niet weet in welke groep u zult komen (bv omdat uw lessenrooster nog niet bekend is)dan vermeld u gewoon bv' niveau 1 groep nog niet gekend' en laat het me weten van zodra u dan uiteindelijk de keuze maakt.

Wie door bv werkomstandigheden tussen de groepen over en weer switcht,noemt de groep waar ze het meeste in zal komen

Veranderen van groep is geen probleem,meld het gewoon.

Van zodra uw inschrijving definitief is krijgt u een bevestiging.

 

*Voor de workshops volstaat het om een e-mailtje (geen inschrijvingsformulier nodig)te sturen met de gevraagde info + te storten.Dezelfde inschijvingsvoorwaarden zijn echter van tel.

 

2.INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

1.PROEFLESSEN worden gegeven tijdens de Gentse Feesten en bij de start van het nieuwe schooljaar.(zie programmatie gratis initiaties)

Indien u verhinderd werd aan een van deze deel te nemen kunt u eventueel nog een mail sturen om een proefles aan te vragen,doch dit is geen garantie op plaats.Betalende cursisten krijgen voorrang.

2.GEMISTE LESSEN kunnen worden ingehaald binnen de geboekte termijn,bv binnen het semester of het schooljaar in de andere lessen,van hetzelfde of een lager niveau.

3.De dansschool is erkend.Daartoe is In het cursusbedrag een ongevallenverzekering verrekend,wat een verplichte voorwaarde is.Voordeel hierbij is dat de mutualiteit tussenbeide komt met een vergoeding van 15à30€/semester.

Daartoe dient het formulier,(dat veelal af te printen valt van de site van de mutualiteit ) afgegeven te worden (zoveel mogelijk ingevuld),waarna Samyra deze zal verder administreren en teruggeven.      De cursist dient dit dan in bij de mutualiteit,waarop die het bedrag op diens rekening stort.

4.Elk niveau overspant een heel (school)jaar.D.w.z. dat de ploegen die in september gestart zijn ,in januari gewoon verder doen in hetzelfde niveau.Wie dus in januari wil instappen dient minimum een basis van 10 lessen achter de rug te hebben .(of heel erg gemotiveerd zijn) want op de beginbasis komen we dan niet meer terug.

5.Om de sereniteit te bewaren kunnen de cursisten geen publiek meebrengen (dit kan wel tijdens de initiaties op de Gentse Feesten en op onze voorstellingen)

Idem voor fotografen,filmers enz.Voor artistieke projecten mail Samyra.

Wie een chauffeur of een studerend kind meebrengt kan die in de nabije ruimtes  in stilte laten plaatsnemen.

6.Alle buikjes welkom!!!!!Bent u vrouw,man,of transgender,iedereen welkom om in een positieve sfeer te komen dansen, ongeacht uiterlijk,leeftijd,nationaliteit, zogenaamd ras, huidskleur, afkomst, nationale of etnische afstamming of geaardheid,burgerlijke staat, geboorte, vermogen, geloof of levensbeschouwing, politieke overtuiging, taal, huidige of toekomstige gezondheidstoestand, handicap, fysieke of genetische eigenschap of sociale afkomst .

Respect voor de medestudenten en de lerares is een absolute voorwaarde.Het niet naleven van dit beginsel heeft uitsluiting tot gevolg.

7.De cursus kan geannuleerd worden door ziekte of overmacht van de lesgeefster indien geen vervangster gevonden wordt, of  indien de lesgroep niet voldoende groot is.

In dat geval krijgt de cursist het inschrijvingsgeld teruggestort volgens het aantal gederfde lessen.

Bij annulatie door de cursist wordt in geval van langdurige ziekte die immobiliteit tot gevolg heeft ,mits een doktersbriefje,de cursus,of een deel daarvan ,doorgeschoven naar volgend semester/schooljaar.

In alle andere gevallen is het cursusgeld niet terugvorderbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info en huisreglement

Voor wie zich inschrijft,gelieve even deze tekst door te nemen:om de lessen vlot te laten verlopen zijn enkele richtliljnen nodig,en Samyra wenst geen kostbare danstijd op te offeren aan de uitleg over het verloop.

*Probeer zo stipt mogelijk te zijn.

daarmee wordt niet bedoeld dat er moet gestresst worden door haastig en gejaagd van het werk of de thuissituatie te komen (no stress,het is uw relax-avond!!!het eerste halfuurtje is altijd opwarming,dus u zult heus nog meekunnen als u dit mist!):zelfs al hebt u file gehad,verloren gereden,enz enz,u bent nog altijd welkom om zelfs maar de laatste minuten van u les mee te pikken,nog even 'in de move' te zitten!!

maar wel om in de mate van het mogelijke op het gestelde uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

Het (te )laat starten heeft een domino-effect op de groep die na u komen(!sommigen moeten hun bus/trein halen of ontieglijk vroeg op),en om 22u moet alle geluid gestopt worden voor de buren.

 *het vlot laten verlopen van de groepswisselingen kunnen we door:

-gebruik te maken van de kleedkamers zodat men reeds aangekleed op het startmoment kan beginnen;

de vroegste groepen (die van 18u)kunnen reeds  vanaf een half uurtje voor aanvang reeds in de leszaal komen

 (ook handig om rustig de 'souk' te bezoeken,vragen te stellen enz..)

de anderen kunnen in stilte (ik weet het,het is moeilijk!fluisteren of gebarentaal)

-in de gang /kleedkamer wachten tot de vorige les over is en de deur wordt opengezet.

Om de les niet te storen kan er niet reeds worden binnengekomen;kom daarom binnen tussen 2 nummers.Idem bij het verlaten van de zaal

-Tijdens de groepswisselingen moet uw juf haar muziek e.d.  klaarzetten voor de volgende groep,en staat hoofd niet hoofd niet echt op administratie-modus ,of op uitvoerige of diepzinnige gesprekken.Voor alles wat niet in 3" beantwoord kan worden(evt. kan nog vlug iets héél worden gekocht of afgegeven) richt u best een e-mail zodat zij daar op een rustiger moment een gedegen antwoord kan op geven.Droevige of slecht nieuws-mededelingen zijn voor de aanvang van de lessen geen goede timing.(uw juf is ook een mens)

-na de les ,gelieve de leszaal zo snel mogelijk te evacueren( met uitz van de laaste groepen uiteraard):

blijf niet praten,hangen,of proberen te blijven kijken naar de volgende groepen;

-Om chaos te vermijden:terwijl de nieuwe groep binnenkomt neemt de 'gedane 'groep haar gerief en vertrekt naar de kleedkamers om zich dààr om te kleden-met uitzondering van de laatste groep,die kan zich gerust omkleden in de zaal

   *DENK ER OOK AAN OM NA DE LES JULLIE GSM TERUG AAN TE ZETTEN

uitgez.  mensen die bv.met een semafoon voor hun werk bereikbaar moeten zijn

-als u iets moet betalen,breng altijd gepast geld mee

-indien u iets wenst uit de souk,en u geen  of gepast geld meeheeft,kunt u het ook opzij laten leggen tot een volgende week

*neem altijd àl je gerief mee uit de kleedkamer naar de leszaal;er zijn al dingen verdwenen/vergeten,en better safe than sorry!!!!

 *Indien u bij het verlaten van het gebouw iets zou achterlaten in de zaal /kleedkamer(héél frequent krijg ik mailtjes van mensen die kleren /voorwerpen vergeten zijn,ja er zijn er zelfs die uit euforie op hun lessloefkes of in hun trainingsbroek naar huis zijn gegaan!!!!),gelieve dit bij voorkeur te doen met items in mijn maat,nl 40,liefst zwart,rood of groen;sjerpen en jasjes heb ik genoeg, winterhandschoenen en leuke mis-taines zijn nog altijd welkom! Wink

Wie dan toch iets vergeten is verwittigt zo snel mogelijk de kopergietery (ik kan er buiten de lesuren ook niet binnen doordat mijn sleutel een tijdsslot heeft)

   *Souk:

Er zal regelmatig een souk aanwezig zijn met nieuwe en tweedehandse (stockopruiming Bellyspottingshows)spullen die jullie kunnen bekomen .

             -DANSSCHOENTJES:aangezien we vanaf de 3e les ook al wat beginnen met draaien,wordt er meestal met speciaal daarvoor voorziene oriëntaalse dansschoentjes (in goud en zilver)gedanst.Meer info daarover krijgen jullie in de bevestigingsmail.                

               -kledij:zullen aanwezig zijn:gordeltje,setjes...

Om hygiënische redenen worden deze niet uitgeleend

Deze worden meegebracht gedurende de eerste 5 lessen(dus tot aan het allerheiligenverlof)

              -Accessoires (juwelen e.d. )worden meegebracht na het allerheiligenverlof ,en is meestal een goede tip qua kerstkadootje ,ook voor andere mensen ;)

*muziek: de muziek uit de les wordt meestal vermeld,en de cursisten kunnen ook altijd de titeltjes aflezen  van de laptop & overschrijven,of de titels altijd op het moment zelf vragen (mail Samyra geen wéken nadien met de vraag:'3 weken geleden in de les was er een liedje dat een beetje rap was'!)Uit respect voor de artiesten copieert Samyra geen muziek.

-de cursisten zijn (bijna allen)volwassen mensen,dus als het te warm/koud is mogen zij vensters/deuren openzetten en de chaufages bij-regelen IN DE ZAAL (dus niet in de gangen) of in de kleedkamer;Samyra voelt jullie lichaam niet,en is niet overal tegelijkertijd,dus neem het initiatief zelf om dit te doen(let wel op om geen koude tocht te maken op zwetende lichamen);verder mogen de cursisten ook lichten aansteken.(Het is heel aandoenlijk als Samyra de deur van de leszaal opendoet voor de volgende groep,en de cursisten daar allen braaf in het donker staan te wachtenInnocent!)

   * wie het formulier van de mutualteit meeheeft geeft het af aan Samyra die het dan de week nadien ingevuld & afgestempeld bij de spiegel klaarlegt.Per kalenderjaar mag 1 formulier ingediend worden (dus per schooljaar 1 of  2)  

-drinken meebrengen in de zaal mag gerust,maar neem het afval dan terug mee of deponneer het in de daartoe voorziene vuilbakken

I.v.m. de zaal in De Kopergietery

    Er worden twee zalen gebruikt in de Kopergietery,volgens beschikbaarheid.

De zaal die meestal wordt gebruikt  bevindt zich op het gelijkvloers ,achterin,en die bereikt u  via de GRIJZE zij-ingang  (zal aangeduid staan)

m.a.w. blijf niet allen voor een gesloten hoofdingang tevergeefs staan wachten!

op het einde van de gang vindt u links 'het foyer' en de kleedruimte (bij de drankenautomaat) en rechts de leszaal

     'Het foyer' is een heel gezellig ,huiselijk  zaaltje met een grote lange tafel en stoeltjes .Doordat er soms gelijktijdig activiteiten van De Kopergietery zelf plaatsvinden is het voor de mensen van dit gezelschap het héél erg verwarrend en storend om  de groepen door elkaar te laten vloeien,dus op die momenten  is het niet mogelijk deze ruimte te gebruiken ,probeer daar voor de goede vrede aub rekening mee te houden;

!!!opgelet!!!:soms is de leszaal  in gebruik door de mensen van De Kopergietery zelf ,en krijgen we een andere zaal toebedeeld,nl het gezellige zolderzaaltje, die u kunt bereiken via de eerste deur van de Zij-ingang,en dan hemelwaarts:altijd maar rechtdoor naar boven!(je kunt ook op het geluid afgaan!)Samyra probeert zoveel mogelijk op voorhand te verwittigen als het daar is,en ook wordt dit altijd aangeduid.

Jullie kunnen je dan omkleden in het knusse zaaltje onder de leszaal.

    *voor verdere vragen:zie  ook 'lokaties' ivm parkeermogelijkheden

en verder 'FAQS ' (veelgestelde vragen ),en indien dan nog onduidelijkheden/vragen  zijn ,mail me!

 

  

Gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen

 

Subcategorieën